Σχετικά με εμάς

Το Milos Poseidon ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια από το πάθος του καπετάν Ανδρέα για τη θάλασσα. Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Μήλο, ο Ανδρέας γνωρίζει καλά τα μυστικά της θάλασσας και του ψαρέματος. Είναι επαγγελματίας ψαράς τα τελευταία 35 χρόνια.

Με το ψαροκάικο του, ο Ανδρέας θα σας ξεναγήσει με ασφάλεια στην Πολύαιγο και τη Μήλο και η πολύχρονη εμπειρία του εγγυάται ότι θα πιάσετε σίγουρα το δικό σας  ψάρι.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας την άνεση και την ευχαρίστηση της εξατομικευμένης περιήγησης στις όμορφες ακτές της Πολύαιγου και της Μήλου, δημιουργώντας μια εξαιρετική και αξέχαστη εμπειρία.

Μπορείτε να κάνετε ό,τι κάνουν όλοι στη Μήλο. Ή μπορείτε να αφήσετε τον καπετάνιο του Milos Poseidon να σας δείξει τα πιο βαθιά μυστικά της θάλασσας…

Η αποστολή μας

Να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό ταξίδι για τον κάθε ταξιδιώτη, προσφέροντας προστιθέμενη αξία στις διακοπές του.

Το όραμά μας

Να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Οι αξίες μας

Πρώτα ο πελάτης, υπευθυνότητα και σεβασμός

Τι Κάνουμε

Το Milos Poseidon οργανώνει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα σημεία, την ώρα, τον εξοπλισμό και όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε για να απολαύσετε το ταξίδι.

Ο αλιευτικός τουρισμός αποτελεί μέρος του βιωματικού τουρισμού και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Μήλου να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες και παραδοσιακές ασχολίες των ντόπιων. Συγκεκριμένα, είναι μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα εναλλακτικού τουρισμού που δίνει τη δυνατότητα στους παραθεριστές να είναι μέρος της παραδοσιακής διαδικασίας αλιείας και να ψαρέψουν τα δικά τους ψάρια.

Επιβιβαστείτε λοιπόν στο σκάφος μας, πάρτε καλάμι και απολαύστε μια περιήγηση που θα σας δώσει μια νέα αγαπημένη σας δραστηριότητα.